Over mij

Ik ondersteun organisaties bij vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. Omdat je er zelf geen tijd voor hebt of omdat je je projecten graag bij een communicatieprofessional neerlegt.

 

Sinds 2006 werkte ik met veel plezier als marketing- en communicatieprofessional voor mooie bedrijven en merken, zoals Van Heck automaterialen, Wensink Automotive en Brink trekhaken. 

 

Ik denk graag mee over de communicatiestrategie en geef advies over de in te zetten middelen. Net zo leuk vind ik het om de praktische invulling aan campagnes te geven, zoals het ontwikkelen van content, design en websites. 

 

Je kunt rekenen op eerlijk advies. Ik luister graag naar jouw kennis en doe mijn werk volgens afspraak, altijd op tijd voor de deadline.

 

Sinds 2016 ben ik freelance marketeer. Daarnaast ben ik samen met mijn partner eigenaar van de website www.sterhout.nl,  webshop voor haardhout en houtsnippers. Deze website heb ik zelf gebouwd. Daarbij onderhoud ik de dagelijkse gang van zaken zoals het klantcontact, communicatie, marketing, het orderproces en de rapportages. 

 

Wil je een keer kennismaken? Bel of mail me gerust voor een afspraak. 

 

Meer info via LinkedIn

 

info@mariskademmink.nl

06-37289542