Sterhout.nl

Sterhout is de webshop voor haardhout en houtsnippers. Samen met mijn partner ben ik in 2016 aan dit avontuurlijke project begonnen. Onze visie over de mogelijkheden van haardhout en houtsnippers heeft geleid tot het bouwen van de webshop sterhout.nl. De focus ligt op snelle levering binnen 1 dag, prettig contact en ruime keuze in producten. Inmiddels is de shop uitgebreid met tuinaccessoires, vuurschalen, fakkels, design meubels en bezorgen we het openhaardhout en de houtsnippers ook los gestort aan huis. 

 

Sterhout is een project dat ik vanaf de grond heb opgebouwd en waar ik iedere dag met veel plezier aan werk. Alles wat je ziet op sterhout.nl heb ik zelf bedacht, geschreven en ontworpen. Het bedenken van de naam, ontwerp van het logo, schrijven van teksten, design, beheer van Facebook, SEO, Google Adwords reclamecampagnes, de email nieuwsbrief, fotografie en fotobewerking tot autobelettering,  alles is van mijn eigen hand. 

info@mariskademmink.nl

0031 (0)63 728 95 42

0046 (0)76 392 60 06